Filme Noi:
    Vizionează filme online noi subtitrate...

Revolution Sez 2 Ep 22 online subtitrat

Revolution Sezonul 2 Episodul 22 online subtitrat - Ce s-ar întâmpla dacă, pe nepusă masă, nu ar mai fi electricitate, iar oamenii ar trebui să se descurce, la începutul mileniului al treilea, fără curent? Poţi să zici adio maşinilor şi comunicaţiilor, totul fiind aruncat, cel puţin din acest punct de vedere, la nivelul secolului 19.

Pentru a promova noul serial, NBC a ales să difuzeze online episodul pilot, astfel încât, orice curios sau pasionat al genului, sa poată vedea despre ce este vorba înainte de premiera internaţională. În episodul pilot poţi vedea cum curentul electric dispare cu desăvârşire în toată lumea, povestea mutându-se apoi 15 ani în viitor, când vegetaţia începe deja să cucerească oraşele, cea mai rapidă formă de locomoţie sunt caii, iar civilizaţia a fost forţată să se întoarcă sute de ani în trecut.

În centrul atenţiei este Charlie (Tracy Spiridakos), o tânără care trebuie să-şi găsească unchiul, pe Miles (Billy Burke), după ce comunitatea ei este atacată de soldaţii lui Bass Monroe, un fost sergent în Marina americană, transformat acum în lider al unei mici armate cu ajutorul căreia vrea să controleze un teritoriu cât mai larg. Toate personajele sunt bântuite de întrebarea "de ce a dispărut electricitatea?", dar fii sigur că unii ştiu mai mult decât alţii, mai ales când în cadru îşi face apariţia un misterios dispozitiv...

Vizionează Revolution Sez 2 Ep 22 online subtitrat

Vă rugăm să alegeți unul din serverele de mai jos
↪ SERVER VK
↪ SERVER MailRu
↪ SERVER FastUpload
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )

Cum puteți viziona Revolution Sez 2 Ep 22 online subtitrat - Vă rugăm să alegi unul de serverele de mai sus, în pagina următoare se va deschide o reclamă care durează 5 secunde. După cele 5 secunde apasă butonul din partea dreapta - sus. Acest buton se numește - SKIP AD sau SKID THIS AD.

Vă mulțumim pentru că ați ales acest blog cu filme online subtitrate în română gratis.

De asemenea vă recomandăm să vizionați unul din filmele afișate mai jos:

Distribuie acest film :
 
Vizionează filme online noi subtitrate în română - Pe acest blog găsești cea mai mare colecție de filme online subtitrate în limba română gratis.
Copyright © 2014. Vizionează filme online noi subtitrate în română