Filme Noi:
    Vizionează filme online noi subtitrate...

Triunghiul dragostei şi al morţii online subtitrat

Triunghiul dragostei şi al morţii online subtitrat - 1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.

Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasă luptă de orgolii şi nu numai, între cei doi. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia, în Turcia, la Istanbul și la un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar.

Vizionează Triunghiul dragostei şi al morţii online subtitrat

Vă rugăm să alegeți unul din serverele de mai jos
↪ SERVER VK
↪ SERVER MailRu
↪ SERVER FastUpload
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )

Cum puteți viziona Triunghiul dragostei şi al morţii online subtitrat - Vă rugăm să alegi unul de serverele de mai sus, în pagina următoare se va deschide o reclamă care durează 5 secunde. După cele 5 secunde apasă butonul din partea dreapta - sus. Acest buton se numește - SKIP AD sau SKID THIS AD.

Vă mulțumim pentru că ați ales acest blog cu filme online subtitrate în română gratis.

De asemenea vă recomandăm să vizionați unul din filmele afișate mai jos:

Distribuie acest film :
 
Vizionează filme online noi subtitrate în română - Pe acest blog găsești cea mai mare colecție de filme online subtitrate în limba română gratis.
Copyright © 2014. Vizionează filme online noi subtitrate în română