Filme Noi:
    Vizionează filme online noi subtitrate...

24: Live Another Day Sez 1 Ep 1 online subtitrat

24: Live Another Day Sezonul 1 Episodul 1 online subtitrat - Unele lucruri rămân întotdeauna la fel: soarele răsare și apune, gravitația ne ține legați de pământ și Jack Bauer are o zi teribilă. Iar în continuarea serialului 24, care se relansează cu 24: Live Another Day, filmul aduce bombe, hackeri, drone, împușcături, pe președinte în pericol și un decor proaspăt londonez. Mai rapid, mai complicat și mai violent, noul 24 e mult superior blockbusterelor obișnuite de acțiune din cinemauri.

Jack Bauer, eroul cu metode neconvenționale de prindere a răufăcătorilor psihopați care urăsc America, continuă să fie periculos și alunecos, fapt dovedit de evadarea sa originală din custodia CIA. De fapt, tehnici similare, în care sunt redate cascadorii extreme, se mai găsesc în filmele cu mașini: Need for Speed, Fast and Furious, The Transporter și în filmele de acțiune înțesate cu explozii: Law Abiding Citizen, trilogia lui Nolan de filme Batman sau Harry Brown.

Vizionează 24: Live Another Day Sez 1 Ep 1 online subtitrat

Vă rugăm să alegeți unul din serverele de mai jos
↪ SERVER VK
↪ SERVER MailRu
↪ SERVER FastUpload
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )

Cum puteți viziona 24: Live Another Day Sez 1 Ep 1 online subtitrat - Vă rugăm să alegi unul de serverele de mai sus, în pagina următoare se va deschide o reclamă care durează 5 secunde. După cele 5 secunde apasă butonul din partea dreapta - sus. Acest buton se numește - SKIP AD sau SKID THIS AD.

Vă mulțumim pentru că ați ales acest blog cu filme online subtitrate în română gratis.

De asemenea vă recomandăm să vizionați unul din filmele afișate mai jos:

Distribuie acest film :
 
Vizionează filme online noi subtitrate în română - Pe acest blog găsești cea mai mare colecție de filme online subtitrate în limba română gratis.
Copyright © 2014. Vizionează filme online noi subtitrate în română