Filme Noi:
    Vizionează filme online noi subtitrate...

Prin flori şi sabie Ep 1 online subtitrat

Prin flori şi sabie Episodul 1 online subtitrat - "Prin flori şi sabie" este povestea unei iubiri imposibile a doi îndrăgostiţi prinţi în vâltoarea rivalităţii şi urii dintre familiile lor. Acţiunea dramei se petrece în perioada Goguryeo, iar în rolurile principale îi vom regăsi pe Uhm Tae-woong şi Kim Ok-bin, doi îndrăgostiţi, ai căror taţi se află în conflict unul cu celălalt. Ideea conflictului mocnit dintre părinţii celor doi îndrăgostiţi ne poate duce cu gândul la povestea de dragoste dintre Romeo şi Julieta, şi dacă tot am amintit, din lumea dramelor coreene, ne aminteşte oarecum de The Princess’s Man, serial în care rolul unuia dintre taţii îndrăgostiţilor a fost jucat de un actor care v-a prelua din nou un rol similar în serialul despre care vorbim. Cei doi se vor lovi nu doar de împotrivirea taţilor dar şi de o conspiraţie politică făcând astfel ca soarta unei întregi ţări să fie cea care-i desparte.

Vizionează Prin flori şi sabie Ep 1 online subtitrat

Vă rugăm să alegeți unul din serverele de mai jos
↪ SERVER VK
↪ SERVER MailRu
↪ SERVER FastUpload
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )

Cum puteți viziona Prin flori şi sabie Ep 1 online subtitrat - Vă rugăm să alegi unul de serverele de mai sus, în pagina următoare se va deschide o reclamă care durează 5 secunde. După cele 5 secunde apasă butonul din partea dreapta - sus. Acest buton se numește - SKIP AD sau SKID THIS AD.

Vă mulțumim pentru că ați ales acest blog cu filme online subtitrate în română gratis.

De asemenea vă recomandăm să vizionați unul din filmele afișate mai jos:

Distribuie acest film :
 
Vizionează filme online noi subtitrate în română - Pe acest blog găsești cea mai mare colecție de filme online subtitrate în limba română gratis.
Copyright © 2014. Vizionează filme online noi subtitrate în română