Filme Noi:
    Vizionează filme online noi subtitrate...

Walking with Dinosaurs online subtitrat

Walking with Dinosaurs online subtitrat - Filmul îi are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi - rude străvechi ale rinocerilor de astăzi, prezentând povestea de supravieţuire în vastul lanţ trofic, alături de erbivorii Edmontosaurus şi carnivorii Gorgosaurus, un tyrannosaurus înrudit cu Tyrannosaurus rex.

Walking with Dinosaurs: The 3D Movie este un film cu şi despre dinozauri produs de BBC Earth şi se bazează pe mini-seria BBC din 1999 cu acelaşi nume. Filmul are dinozaurii animaţi pe calculator în spaţii live-action. În producţie a fost angrenată munca de animaţie a companiei Animal Logic, în colaborare cu producătorul de animaţie Jinko Gotoh. Efectele 3D au fost realizate cu utilizarea sistemului 3D Fusion, care a fost folosit pentru Avatar (2009), Transformers: Dark of the Moon (2011) şi transmisiunile sportive 3D.

Vizionează Walking with Dinosaurs online subtitrat

Vă rugăm să alegeți unul din serverele de mai jos
↪ SERVER VK
↪ SERVER MailRu
↪ SERVER FastUpload
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )
Vizionat de
( Clic aici pentru vizionare )

Cum puteți viziona Walking with Dinosaurs online subtitrat - Vă rugăm să alegi unul de serverele de mai sus, în pagina următoare se va deschide o reclamă care durează 5 secunde. După cele 5 secunde apasă butonul din partea dreapta - sus. Acest buton se numește - SKIP AD sau SKID THIS AD.

Vă mulțumim pentru că ați ales acest blog cu filme online subtitrate în română gratis.

De asemenea vă recomandăm să vizionați unul din filmele afișate mai jos:

Distribuie acest film :
 
Vizionează filme online noi subtitrate în română - Pe acest blog găsești cea mai mare colecție de filme online subtitrate în limba română gratis.
Copyright © 2014. Vizionează filme online noi subtitrate în română